Like en Win!
Wil jij twee vrijkaarten winnen voor SEA LIFE in Scheveningen? Je ziet daar de mooiste zeedieren zoals haaien, roggen, schildpadden en zelfs pinguïns. Om kans de maken, hoef je alleen je ouders te vragen om onze Facebookpagina te Liken. Zo blijf je ook nog eens op de hoogte van alle VakantiepasNieuwtjes. Alle nieuwe Likers t/m 7 januari maken kans. Na de Kerstvakantie maken we de gelukkige winnaars via Facebook bekend. Snel even liken dus!
Laatste Winnaar/Bofkont 2017
De allerlaatste VakantiepasWinnaar van 2017 is Madelyn van Onzenoort van de Annie MG Schmidtschool in Den Haag. Zij heeft afgelopen zomer meer dan 5 stempels verzameld, een medaille verdiend en een foto ingestuurd voor de Heldengalerij! Zij nam haar hele klas mee voor wentelteefjes en een Heldenfilm in het Nutshuis. Gefeliciteerd Madelyn!
Naar de bios met Held van de klas Tom Lau!
Tom uit Leiden verdiende met zijn activiteiten een VakantiepasMedaille én stuurde een foto van zichzelf met medaille naar onze HeldenGalerij. Dat was zó heldhaftig, dat hij op 23 november met zijn hele klas van de St Josephschool naar bioscoop Lido in Leiden mocht. Meester Edwin: “Het was een groot succes. De kinderen vonden het 'de leukste schooldag' ooit. Bedankt, namens de hele klas en Tom!”
VakantiepasFiets voor Makaio den Os!
Makaio had een VipVel ingevuld en won! Woensdag 22 november verrasten we hem op de Anne Frankschool in Leiden met een prachtig certificaat. Daarmee mag hij naar Profile de Klokpoort om een fiets van € 250,- uit te zoeken!
Heldentaart van Sanne en Bente
De zusjes Bente en Sanne uit groep 2 en 4 van basisschool Woutertje Pieterse zijn de Leidse winnaars van de heldenactie! Voor de heldendaad van hun oma en tante maakten ze bij kookstudio Passion Food allebei een mooie taart.

'De beste verrassing ooit'

De familievakantie naar Oostenrijk afgelopen zomer zullen Sanne en Bente niet snel meer vergeten. Opa viel neer, maar dankzij oma Lidy en tante Jorien gaat het nu weer een stuk beter met opa. “Ze hebben opa gered”, vertellen de zusjes. Opa, oma en tante vonden het ‘de beste verrassing ooit!’
Matthew winnaar heldenactie Den Haag
Matthew Brabander uit groep 6 van basisschool het Lichtbaken is de winnaar van de heldenactie. Hij nomineerde jeugdwerker Barry als held in het VipVel. Matthew mocht bij Perfect Pastry een taart maken en daarna afleveren bij Barry in wijkcentrum De Geest.

Grote verrassing

“Barry is mijn held omdat hij altijd superveel leuke activiteiten organiseert voor alle kinderen in de buurt. De bingo in het verzorgingstehuis vond ik één van de leukste activiteiten”, vertelt Matthew. Voor Barry was de taart een grote verrassing: "Ik ben gewend om vooral te geven, dus het is superleuk als je een keer iets terugkrijgt!”
Winnaars VipVel vrijkaarten Duinrell
YES! De VakantiePas VipVelwinnaars van 4 vrijkaarten voor Duinrell zijn bekend. Nasir De Torbal uit Den Haag, Stijn van der Wal uit Oegstgeest en Roos van der Kamp uit Leiden ontvangen de kaartjes binnenkort. Gefeliciteerd en veel plezier!
Charissa Debi wint VakantiepasFiets
Donderdag 1 november hebben we in Den Haag Charissa in haar klas op de Leyenburgschool verrast met de mededeling dat zij VipVelwinnaar is van 2017. Zij mag voor € 250,- een fiets gaan uitzoeken bij Prijssnijder Fietsenwinkel. Gefeliciteerd Charissa!
Woon je in of rond Leiden en heb je ook een VipVel ingevuld, dan verrassen we jou misschien binnenkort op school...