Uitkiezen maar!
Goed nieuws voor iedereen die zin heeft in de herfstvakantie. Alle activiteiten van de VakantiepasClub staan namelijk nu al online! Klik op Leiden of Den Haag en kies uit wat jij wilt gaan doen.

Word gratis lid

Ben jij nog geen lid van de VakantiepasClub? Vraag dan je ouders of je gratis lid mag worden! Rechts van deze pagina kun je jezelf aanmelden. Twee weken vóór elke schoolvakantie krijg je dan een e-mail. Daarin staat een link naar de activiteiten en ook een link naar de kortingsbonnen. Als lid van de VakantiepasClub krijg je ook ná de zomer korting op de tofste activiteiten in de schoolvakanties.        
Ben jij een winnaar?
Ook zo benieuwd of je een fiets mag gaan uitzoeken of 4 kaarten voor Duinrell wint? Of je voor je held een taart gaat maken of met je hele klas naar de film gaat? Nog even geduld, want VipVellen kunnen nog t/m de herfstvakantie worden ingevuld. Na de herfstvakantie worden de winnaars bekend gemaakt. Zij krijgen bericht per e-mail. De winnaars van de fiets krijgen geen bericht, die verrassen we op school! Daarna plaatsen we een bericht op onze website en Facebookpagina. Nog geen VipVel ingevuld? Snel even doen!
Aftellen tot de herfstvakantie!
Nog even en dan kun je weer paddenstoelen bekijken in het bos en liggen er overal de mooiste bladeren op de grond. Bij de VakantiePas zijn we alweer aan het aftellen tot de herfstvakantie! Jullie ook? Nog een paar weken naar school en dan kun je weer de tofste activiteiten doen met onze VakantiepasClub. Vanaf zaterdag 14 oktober is het herfstvakantie, maar op 2 oktober staan alle activiteiten al op onze website. Ben je nog geen lid van de VakantiepasClub, maar wil je wel meedoen en profiteren van de korting? Meld je dan gratis aan voor Leiden of Den Haag.
Maak kans op het winnen van een fiets of vrijkaarten voor Duinrell!
De zomervakantie is jammer genoeg voorbij. We hopen dat jullie veel plezier hebben gehad met de VakantiePas! Wij willen heel graag weten wat je vond van de VakantiePas 2017. Misschien heb je goede tips voor activiteiten in de VakantiePas van volgend jaar? Laat het ons weten, en vul het VipVel in. En wie weet... win jij wel een fiets of vrijkaarten voor Duinrell!
VakantiepasMedaille
Byzantia heeft 5 stempels verzameld en heeft vandaag in de bibliotheek haar VakantiepasMedaille opgehaald. Ze hangt nu al met haar portret in de Heldengalerij!
Zomervakantie
Alle kinderen in Den Haag, Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Leiderdorp hebben een VakantiePas gekregen van hun meester of juf. Ze zijn nu volop aan het genieten van al die leuke activiteiten!