Kinderrechtswinkel
Wat zijn je rechten?

Zit je met een probleem dat te maken heeft met je rechten, bijvoorbeeld de scheiding van je ouders, dan kun je mailen, appen, of bellen. Ze luisteren hier graag naar je verhaal en geven gratis advies.

Staatsbosbeheer
Ontdekkingsreis in je tuin

De boswachters hebben opdrachten verzameld die je in je eigen omgeving kunt doen. Van beestjes zoeken tot het maken van een geluksteen.

Kunstmuseum
Mis je het Kunstmuseum?

Dan kun je thuis aan de slag met kleur- en tekenplaten gemaakt door illustratoren van kinderkunstboeken. Ga ontwerpen, kleuren, borduren, knippen en plakken.

Bootcamp4Kids
Gratis bootcamp spellen

Wil je even in de tuin of het park sportief bezig zijn, maar weet je niet wat je allemaal kunt doen? Download dan oefeningen en spelregels.

Podiumkids Thuis
Thuistheater

Hier vind je heel veel spannende, ontroerende, avontuurlijke, muzikale en te gekke familievoorstellingen. Gewoon thuis, vanaf je eigen bank!

Huis van het boek
Online Museum

Huis van het boek brengt het museum bij je thuis. Geniet van verhalen, leer hoe een boek vroeger werd gemaakt en knutsel mee.

Muzee
Zeemonster

Bekijk een superduidelijk filmpje en maak een bijzonder (gevaarlijk😊) zeemonster!

Blijdorp
Live meekijken

We kunnen helaas niet echt op bezoek bij de dieren. Maar je kunt wél live de leeuwen, gieren, okapi’s, Indische neushoorns en olifanten volgen via webcams.

Rijksmuseum
Kunst en cultuur

Vanuit huis kun je samen het Rijksmuseum beleven. Volg een workshop, bekijk de Nachtwachtvideo’s of ga in het museum op zoek naar sleutels en win een prijs!

Bowling Scheveningen
Potje Bowlen?

Speel online ‘Bowling The Game’ en maak iedere maand kans op 1 uur gratis bowlen! Verbeter jij het record?

Nemo
Hoe dan?

Waarom klinkt je eigen stem zo raar, kun je vrienden worden met je computer, wat zijn moleculen? Allemaal vragen waar je hier op een leuke manier antwoord op krijgt!

Space Expo
Verken de ruimte vanuit je huis!

Challenges, onderzoek en sporten in de ruimte… En als je iets niet weet, vraag je het aan André Kuipers!

Sport en Spel
Streetsport

De buurtsportcoaches en sportleiders van Streetsport organiseren wekelijks Streetsportactiviteiten op alle Haagse playgrounds. Gratis. Je hoeft niet aan te melden.

Mauritshuis
Mauritsthuis

Zoekopdrachten, zelfportretten, verhalen en kunstige kleurplaten voor thuiskunstenaars.

Studio Snugger
Echt waar!?

Hoe poepen astronauten in de ruimte? Door een heel klein gaatje! Echt Waar!? Thomas van Luyn vraagt zich af: is dit snugger of kletspraat?

Knutselen voor kinderen
Creatieve kriebels?

Dan is dit een hartstikke leuke Tip! Aan de hand van deze duidelijke filmpjes op Instagram maak je de mooiste en grappigste dingen!

WorkoutWise
Leuk gezond blijven

Lekkere recepten, sport-, video’s, quizjes, challenges, tips en nog veel meer!

Zomerbloemenpluktuin
Knutselpakket

Er is nu weinig te plukken, maar je kunt wel bloemige knutselspullen bestellen.

Haagse Cultuurankers
Het leukste festival in de krokusvakantie

Dit jaar is Krokus Kabaal een beetje anders. Niet in de Cultuurankers, maar wel bij jou thuis! Zes dagen lang volg je de leukste workshops en zoomlessen in je eigen huiskamer. Lekker op je sokken en de breekbare spullen aan de kant natuurlijk! Wat je danst, speelt, knutselt, kijkt, luistert en doet mee met de leukste kunstjuffen en -meesters van Den Haag.

Eerste Kamer
Rondleiding Binnenhof

Er wordt hier geregeerd en vergaderd. Al héél erg lang. Doe een virtuele tour door het Binnenhof en de vergaderzalen.

Science Center Delft
Ben jij de nieuwe weerman/vrouw?

Meteorologen moeten elke dag de temperatuur, wind, regenval en hoeveelheid zon inschatten. Maak je eigen regenmeter en check de weersvoorspellingen!

Rijksmuseum van Oudheden
Speur, knutsel, speel en puzzel

RMO heeft heel veel verschillende spellen, puzzels, bouw- en kleurplaten voor je klaar staan. Je kunt zelfs een sfinx bouwen van Lego!

Lonneke van Leth
Dans en spring

Te lang stilgezeten en zin om te dansen? Bij Lonneke kun je gave lessen volgen waar je energie van krijgt.

Kinderboekenmuseum
De mooiste Verhalen

Verhalen ontdekken, beleven en maken, daar gaat het om in het Kinderboekenmuseum. Nu brengt het museum de mooiste verhalen naar je toe.

Madurodam
Flying Dutchman

Helaas kun je niet naar Madurodam om echt in de Flying Dutchman te stappen. Maar je kunt wel zien hoe het vliegtuig er is gekomen en verbouwd.

Beelden aan Zee
Uitje thuis

Binnenkijken, verschillende activiteiten en een workshop boetseren.

Den Haag
De Rotterdamsebaan

Een fonkelnieuwe snelweg van Ypenburg tot de Binckhorst. Heel indrukwekkend is de Victorie Boogie Woogietunnel van 1,6 km. Je kunt de bouw zien, de weg volgen én een speurtocht maken zonder je huis te verlaten.

Museon
Online bezoek

De eerste verdieping van het Museon is met een 360 gradencamera in beeld gebracht. Zo kun je virtueel ronddwalen door de tentoonstelling One Planet en de zalen eromheen.