MBO/HBO Marketing & Communicatie Stage VakantiePas

De VakantiePas
Is een boekje op paspoortformaat vol activiteiten waarop altijd een leuke korting zit. Musea als CORPUS en Beelden aan Zee tot aan sportkampen, creatieve workshops en pretparken als Duinrell en Madurodam.
De VakantiePas wordt elk jaar vlak voor de zomervakantie uitgedeeld aan zo’n 75.000 kinderen op alle basisscholen in Den Haag, Leiden Voorschoten, Oegstgeest en Leiderdorp. In alle andere schoolvakanties krijgen ruim 12.000 kinderen via de VakantiepasClub een leuk digitaal activiteitenaanbod aangeboden. Bij de VakantiePas werken 3 parttime medewerkers en een aantal vrijwilligers.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt het team waar nodig en steekt graag de handen uit te mouwen. Verder help je bij de lancering en promotie van de VakantiePas. Er is een aantal zaken waar jij je tanden in mag zetten.

Website
Tijdens de vakanties staan alle activiteiten op onze website. In de periodes voor en na de vakanties staan er andere berichten op. Voor het meedenken over en plaatsen van leuke content hebben we jou hard nodig.

Social Media
De VakantiePas maakt nu gebruik van YouTube, Twitter en Facebook. Jij hebt ideeën over hoe we deze en wellicht andere kanalen zo effectief mogelijk kunnen inzetten. We zijn in 2018 een pilot gestart met VakantiepasReporters. VakantiePassers testen activiteiten en maken er een Vlog over. We willen dit project verder gaan ontwikkelen. Hierbij is jouw inzet en creativiteit meer dan welkom.

Jij bent
– Student aan een opleiding Marketing & Communicatie of Mediamanagement
– Enthousiast over de VakantiePas en de doelgroep (4 t/m 12 jaar)
– Zelfstandig en pro-actief

Wij bieden
Bij de VakantiePas krijg je een toffe en afwisselende stage in een enthousiast team.
Je stagebegeleider en de andere collega’s helpen je waar mogelijk. Je komt te werken in het Nutshuis in hartje Den Haag, een monumentaal pand met biologisch lunchcafé en een fijne tuin.

Reageren
Is deze stage jou op het lijf geschreven? Mail dan je motivatie en CV zo snel mogelijk naar info@vakantiepas.nl. Voor meer informatie kijk op www.vakantiepas.nl, of bel van ma t/m do naar 070 362 89 08 en vraag naar Elice Nengerman.