Wat is de VakantiepasClub?

Iedereen van 4 t/m 12 jaar die in Leiden of Den Haag woont kan zich aanmelden bij de digitale VakantiepasClub. Als clublid krijg je twee weken voor de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie een nieuwsbrief met kortingsbonnen in je mailbox. Alle activiteiten voor de vakanties staan dan op deze website. Voor de zomervakantie krijg je natuurlijk weer de ZomervakantiePas van je juf of meester.

Hoe kan ik me aanmelden voor de VakantiepasClub?

Iedereen van 4 t/m 12 jaar uit Leiden of Den Haag kan zich gratis aanmelden. Daarvoor vul je het aanmeldformulier in voor Leiden of Den Haag.

Ik ben lid van de VakantiepasClub. Waarom heb ik geen pasje of boekje ontvangen?

Je krijgt geen pasje of boekje. Voor elke schoolvakantie krijg je een nieuwsbrief met kortingsbonnen die je zelf kunt printen. De bonnen lever je in bij de activiteiten voor de VakantiepasKorting.

Kan ik ook korting krijgen zonder de kortingsbon in te leveren?

Om gebruik de maken van de VakantiepasKorting moet je altijd de kortingsbon van de VakantiepasClub meenemen. Zonder bon betalen je ouders de normale prijs.

Kan ik de ZomervakantiePas na de zomervakantie ook nog gebruiken?

De ZomervakantiePas  is alleen geldig tijdens de zomervakantie. Je kunt voor andere schoolvakanties gratis lid worden van de VakantiepasClub.